Artiesten

Wintercircus Meppel in Festival Vintage sferen. Familievoorstelling met een knipoog naar het volwassen publiek! In ‘de Familiereünie’ is het een weerzien van de meeste uiteenlopende kunstenmakers. Op geheel eigen wijze presenteren de artiesten hun acts, van verwondering tot humor, spanning en romantiek. Verbondenheid zorgt voor een totaal beleving waarbij we met een knalfeest het nieuwe jaar in gaan! 1 uur voorafgaand aan de voorstelling is het festivalterrein geopend en deze is Gratis toegankelijk! Uw ticket vragen wij bij de entree naar de Circustent voor de voorstelling. Kaarten zijn online te koop via onze ticketservice en aan de Circuskassa. Wij werken met houten consumptiemunten, bij de kassa verkrijgbaar.

Voorstelling ‘de Familiereünie’
Mag ik U voorstellen

Kitty Hagen als Tante Toos, presentatie

Rond de feestdagen wordt het meer dan gezellig bij Tante Toos. In ‘de Familiereünie’ worden herinneringen opgehaald met haar markante familieleden! Een bont gezelschap van diverse pluimages presenteren een top show.

Vincent van Leth, Comedy

Vince de achter zwager, is de komische noot in dit familie spektakel! Absurdistisch en veelzijdig kunstenmaker die bij jong en oud een schaterlach op het gezicht tovert. Hyperactief en humorvol loopt Vince als een rode draad door het programma.

Pascalle Poelman, Acrobatiek op hoog niveau

Pascalle de geadopteerde schoondochter presenteert luchtnummers vol acrobatische hoogstandjes. Pascalle is bekend van haar originele varianten op het gebied van luchtacrobatiek. Altijd spannend elegant en krachtig.

Sander Boschma, Aerialist en Acrobaat

Hoe fijn, reis je de hele wereld over maar kun je met Kerst heerlijk thuis zijn. Sander Boschma speelt een thuiswedstrijd in zijn eigen vertrouwde Meppel. In dit Familiespektakel speelt Sander de aangenomen nicht die elegantie, kracht en souplesse laat zien in fantastische acts.

Luna da Silva Virgilío, Variété artieste

De pleeg tante zegge is geboren en getogen in het Circus en met een afgeronde studie voor acteur combineert Luna haar acts met Circus en Theater. Spannend, theatraal maar ook met humor laat zij u versteld staan van haar kunnen.

Dominique de Boer

De Pete meter is al een aantal jaren betrokken bij het Circus en met een passie voor Fantasy festivals presenteert Dominique zich in diverse rollen. Tevens zorgt ze binnen de show dat alles op rolletjes verloopt.

De Acts

Hand Balance

De wereld ziet er ondersteboven heel anders uit. In deze prachtige act staat kracht en balans centraal. Handbalans acrobatiek van de bovenste plank.

De Benen tafel

Wat staat er op het menu?
Onze aangenomen nicht kan haast niet wachten u te verwennen!

Walking on broken Glass

Wat gezellig, is hier een feestje? Daar proost ik op! Een eeuwenoude discipline van over glas lopen wordt bij Wintercircus Meppel weer getoond in een vintage jasje!

Haarhangact

In een dans hoog in de lucht, hangend aan haar haren neemt zij Peetoom Jack in een poëtische setting mee naar hogere sferen.

Comedy act

Het heeft met een toiletpot en heel veel wc-papier te maken! Wat het uiteindelijk gaat worden weet niemand. Kom gewoon kijken en zeker weten dat u het humor vindt.

Illusie en Magic

De Origami, optisch worden we bedrogen, het publiek staat voor een raadsel. Het verdwijnen en verschijnen roept vragen op, hoe kan dat nou? Laat je meeslepen in de wereld van Magie en Magic.

Tante Toos

Tante Toos houdt wel van een feestje, helemaal als de familie gezellig samen is. Van een overheerlijke dessert taart tot haar prachtige creatie als Pauw. Een beetje vreemd maar wel leuk!

Luchtacrobatiek, Aerial Chair

Als je denkt aan het kerstdiner te kunnen beginnen zorgen de achter zwager en de aangenomen nicht ervoor dat je opgetakeld in de lucht voor de nodige uitdagingen staat!

Vuurdans

Deze dame speelt met vuur maar houd haar hoofd koel. een vuurdans met waaiers, fakkels en poys, zorgen voor een hartverwarmende presentatie.

Comedy

Vince presenteert vol overgave diverse reprise acts zoals De zwevende tafel, als kelner, de levende kerstboom en zijn charme offensief met de jonglerende regenjas zijn enkele voorbeelden van zijn verrassende repertoire.

Aerial Straps

Een prachtige, krachtige luchtact aan strapaten. Deze artiest gaat tot het uiterste en zal u op het puntje van uw stoel doen zitten. Fantastisch uitgevoerd en telkens omhooggetrokken door zijn familieleden kunt u gaan genieten van deze act hoog in de nok van het Circus. Een staaltje kunst & vliegwerk.

Rhönrad

De klok tikt langzaam verder, het rad draait zijn laatste minuten van het jaar. De acrobate vertoont haar kunsten voor de laatste keer. Dan is het 12 uur en vieren wij het nieuwe jaar vol kansen, vriendschappen en vooral mooie herinneringen. Wees lief voor elkaar, tot volgend jaar!

Wij hopen dat u genoten heeft, zegt het voort zegt het voort.

Activiteiten op het Festivalterrein

Festivalterrein

Het festivalterrein is 1 uur voorafgaand aan de voorstelling te bezoeken! Onze heerlijk verwarmde voortent met Festivalbar, gezellige zitjes en interessante decoraties is smaakvol ingericht met Vintage en Kitsch. Van bloemenkleedjes tot bad eendjes ademt alles de sfeer van een Festival uit. Buiten op het plein brandt een kampvuur waar je marshmallows kunt roosteren, leuke foto plekjes kunt vinden, de circustentjes met haar activiteiten kunt bezoeken en heerlijke poffertjes, hotdogs, warme chocolademelk en glühwein kunt verkrijgen bij onze foodtruck.

Anita Winkels

Verantwoordelijk op het Festivalterrein voor het Kindervermaak. Circusworkshops en Oudhollandse spelletjes in twee Circustentjes zorgen voor ouderwets vermaak en vertier. Komt het zien, beleven en meemaken!

Oudhollandse spelletjes

Even geen telefoon maar gewoon genieten en beleven. Grote sjoelbak, bibberspiraal, stokkenvangspel, kruiwagenspel, ringgooien, gattenkaas, hoefijzer gooien en krachtrollen. Verder staan er een aantal attributen, zoals woonwagentjes en de arrenslee voor het maken van foto’s, kun je de wiebelladder uitproberen en heerlijk marshmallows roosteren bij het kampvuur. Veel plezier!

Familie van Leth
Familie Hagen

Onmisbaar bij de Festivalbar, Foodtruck, Ontvangst, Facilitair en Kassa. Elly, Lot, Dees, Bloem, Puck, Janne en Margreet ontvangen u gastvrij. Thea, Patrick en leden van de toneelvereniging steken hun handen uit de mouwen. Alle om Wintercircus Meppel onvergetelijk te maken.

Paskinel Duiker
Yme Haarsma

Verantwoordelijk voor licht, geluid en alles wat met lichtjes te maken heeft. Ook niet onbelangrijk: zij zorgen dat het kampvuur blijft branden.

Wij nodigen u van harte uit voor ons Gezellige Circus Festival. Amusement voor de hele familie. Kom en beleef de magie van Wintercircus Meppel


Festival

Al bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen.