Veelgestelde vragen

Goed om te weten

  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, mits op schoot.
  • Er kunnen geen kinderwagens/ trolleys mee de circustent in, deze moeten buiten de tent geplaatst worden.
  • Rolstoel plaatsen alleen mogelijk op frontloge plaatsen en zijn beperkt beschikbaar
  • Bezoekers met een lichamelijke beperking raden wij loge plaatsen aan.

+ Waar kan ik kaarten kopen?

U kunt kaarten kopen via de online ticketshop als ook aan de circuskassa. De circuskassa is vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Voor het aanschaffen van tickets aan de circuskassa wordt een toeslag van 3 euro per ticket gerekend.

+ Kan ik pinnen bij het circus?

Ja, zowel aan de kassa als op het festivalterrein kunt u pinnen.

+ Mag ik foto's en video's maken tijdens het festival en de voorstelling?

Ja het maken van opnames is toegestaan. Echter, wel zonder flits. Houd rekening met medebezoekers, zet het licht op uw scherm laag! Deel uw ervaringen en like onze pagina Wintercircus Meppel op Social Media.

+ Vanaf wanneer kan ik naar binnen bij het circus?

Vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling is het festivalterrein geopend. 10 minuten voor het begin van de voorstelling kunnen bezoekers de grote Circustent binnen.

+ Hoelang duurt de voorstelling?

Van het festivalterrein met activiteiten en vermaak, kunstenmakers, festivalbar en foodtrucks kunt u 1 uur gebruik maken. Aansluitend is de voorstelling met een duur van circa 60/70 minuten.

+ Is de voorstelling alleen geschikt voor kinderen?

Onze voorstelling is zeker niet alleen geschikt voor kinderen. Wij bieden een verrassend programma met topartiesten waarbij er voor iedere doelgroep verwondering is.

+ Is het circus rolstoel toegankelijk?

Ja, er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Dit zijn alleen front loge plaatsen. Vraag daarom vroegtijdig naar de beschikbaarheid van de rolstoelplaatsen via info@kittyhagen.nl of app naar 06 54 362016

+ Is er eten en drinken verkrijgbaar?

Ja zeker, op het festivalterrein zijn foodtrucks met hotdogs, poffertjes, popcorn en snoepzakken.. In onze festival bar is warme chocomelk met slagroom, glûhwein en overige versnaperingen en drankjes verkrijgbaar.

+ Waar kan ik parkeren?

Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van het parkeerterrein ‘Stadhuis’. Op het parkeerterrein is tevens het Circus Festival Meppel gestationeerd.

De straatnaam voor uw navigatiesysteem is ’Mallegatsgracht’ of ’De Boompjes’, 7941 Meppel. Parkeerplaats ‘Stadhuis’ is betaald parkeren. Tijden: ma-do 09.00-18.00 uur, vr 09.00-21.00 uur za.09.00-18.00 uur. Zondag Gratis. Tarieven: € 0,50 voor 22 minuten, € 1,60 per uur, € 6,50 voor een dagkaart. Parkeerduur onbeperkt, achteraf betalen.

Bent u lopend of met de fiets, vanuit de stad achter het stadhuis gaat u het kleine bruggetje over het Mallegat.

Komt u met openbaar vervoer, naar het Stadhuis plant u via OV- reisadvies, 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut) of online www.9292ov.nl Op dit parkeerterrein kunnen bezoekers gebruik maken van oplaadpunten voor elektrische auto's.

+ Vanaf welke leeftijd gelden de toegangsprijzen?

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf de leeftijd van 3 jaar gelden de normale toegangsprijzen. In de loge moeten de kinderen op schoot. Als er genoeg ruimte op de tribune is mag het kind naast u op de tribune.

+ Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Stel uw vraag via de app 06 54 362016 of via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk. Klik hier voor contactformulier.

Wij nodigen u van harte uit voor ons Gezellige Circus Festival Amusement voor de hele familie. Kom en beleef de magie van Wintercircus Meppel.

Deel uw ervaringen, like en volg onze pagina Wintercircus Meppel op Social Media.