bedank uw werknemers eens op een orginele manier!

Voorafgaand aan de reguliere circusshows in de kerstvakantie bieden wij u de mogelijkheid om de kerst-/eindejaarsviering anders te vieren dan het jaarlijkse borreltje op de zaak.

Gedurende 3 dagen (20, 21& 22 december) staat ons grote feeërieke festivalterrein voor u en uw collega’s/relaties paraat om u in een magisch mooi winterse entourage te ontvangen.

Het festialterrein achter het Meppeler stadhuis zal zijn voorzien van 3 romantische circustenten. Het centrale plein ademt de sfeer van kerst, vuurkorven, glühwein en koek en zopie. De allergrootste tent biedt plaats aan enkele honderden personen op de tribune of aan gedekte tafels rondom de circuspiste.

Stel zelf je kerstpakket samen.
In theatertentje Luna vindt u de wintercircus festivalmarkt. Deze is ingericht met kraampjes van lokale aanbieders met producten en geschenken. Hier kan uw personeel hun eigen kerstpakket samenstellen .

In de andere tent kunt u langs de diverse buffetten en foodtrucks struinen om de innerlijke mens te plezieren.

Stel u voor: een winters maar warm gedecoreerd circusfestivalterrein wat puur romantiek en variété ademt.

Een plek waar u ontvangen wordt met desgewenst live muziek, een plek waar het houtvuur u welkom knispert. Daar waar steltlopers u van grote hoogte welkom heten en de vuurspuwer u een warm welkom heet.

Christmas Carrousel bij Wintercircus Meppel

  • Vip ontvangst met muziek, kunstenmakers, een hapje en een drankje op het festival terrein.
  • Een op maat gemaakte toespraak van onze hilarische ‘Vermakelaar’ Vince van Leth of een speech van de directie in de intieme Circustent.
  • Een spraakmakende, hoogwaardige Circusshow.
  • Onder het motto stel zelf je kerstpakket samen: De gezellige voortent is ingericht met kraampjes van lokale aanbieders met producten en geschenken voor uw personeel.
De mogelijkheden zijn legio, maatwerk maakt ons sterk! Samen met u in overleg is er heel veel mogelijk, van house tot Strauss en van zakelijk formeel tot een los geheel.

Met meerdere bedrijven tegelijk of exclusief voor u alleen, Wintercircus Meppel ga erheen!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op.
Vincent van Leth
06 - 53 65 05 46
info@vermakelaar.nl
Kitty Hagen
06 - 54 36 20 16
info@backstagekittyhagen.nl