Over Ons

Succes Formule

‘Wintercircus Festival Meppel’

Ontstaan uit vriendschap, gebracht met liefde en passie voor het Circus

Wintercircus Meppel wordt mede mogelijk gemaakt door twee vakidioten.

Vincent van Leth beter bekend als de uit Meppel afkomstige ‘De Vermakelaar’ een absurdist, hyperactief, creatieveling maar vooral hilarisch en prettig gestoord. Kitty Hagen van Back Stage Circus Events en Theatercircus Fantâsia wordt ook wel liefkozend door haar collega ‘De Koningin van het Variété’ genoemd. Een gerijpte rot in het vak, een creatief brein een organisatorische alleskunner een gedreven persoonlijkheid met een groot Circus hart.

Deze twee enthousiastelingen kijken uit naar een weerzien, met U als hooggeëerd publiek! Het programma is in deze 2de editie weer zorgvuldig samengesteld rondom onze succesformule Winter Circus Festival Meppel.
Wij verwelkomen u allereerst op ons Festivalterrein met leuke activiteiten, een bonte verzameling aan kunstenmakers en heerlijke versnaperingen. Aansluitend gaat u genieten van ons verrassende programma. Een perfecte mix van humor, romantiek en spanning maar ook van succesvolle artiesten en jong aankomend talent. Wij wensen u een mooie beleving en heel veel Circus plezier!

Een tikkeltje Anders, maar wel heel lekker!